Cautare

1965 de rezultate pentru "daniel octavian bejan" (8.16 secunde)
La sediul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative, a avut loc sustinerea tezei de doctorat a jurnalistului Octavian Stireanu. ... Forta si vulnerabilitatea mass media", teza de doctorat a lui Octavian Stireanu a fost realizata sub indrumarea acad.
Sandra Izbasa, campioana olimpica la LONDRA 2012 in proba de sarituri, l-a impresionat pana la lacrimi pe antrenorul coordonator al lotului national de gimnastica, Octavian Bellu. Sandra Izbasa s-a dus imediat dupa festivitatea de premiere la Octavian Bellu, si-a scos medalia si a pus-o la gatul antrenorului.
Constantin Hertzog si Octavian Podeanu. ... Octavian Podeanu, consilier municipal si director al Grupului Scolar "Matei Basarab", urmeaza sa se ocupe de partea de invatamant subordonata administratiei publice locale.
Unul dintre castigatorii care nu-si gasesc locul in viitorul Legislativ este Dan Octavian, singurul liberal care a castigat un colegiu din Oradea.
Actorul Doru Octavian Dumitru este un om sufletist. Interesant este ca, in general, glumele lui Doru Octavian Dumitru nu au accente politice, deoarece "politicul este cel care da o paine altora, nu mie".
Amos News publica articolul lui Octavian STIREANU: ... Cazul deputatului PD-L Daniel Oajdea a fost un test semnificativ in aceasta privinta. ... Daniel Oajdea a fost dat afara din partid!
- PP-DD - Daniel Catalin Fenechiu; ... - PSD - senator Gabriela Firea, senator Daniel Draghici, deputat Madalin Voicu, deputat Florin Paslaru, deputat Cosmin Necula, deputat Marian Ghiveciu, deputat Daniel Barbulescu; ... - PSD - senator Daniel Savu, deputat Georgian Pop, deputat Eugen Bejinariu, deputat Sebastian Ghita;
Legatura dintre consulul Ioan Paun si controversatul om de afaceri Octavian Cretu lasa loc multor suspiciuni. ... Declaratiile unor asemenea insi n-au nici valoarea hartiei igienice de la WC-ul lui Daniel Morar. ... Inclusiv ce poate trece prin capsorul de virgina al lui Daniel Morar.
Daniel Octavian Bejan alias Moshemordechai.ro: Basemorfoza Scurt, ca n-avem de ce sa ne complicam cu lungi discutii, iar ticneala scrisorilor dechise a devenit, oricum, insuportabila.
Pa baza de centenar, da unitate care este. Sinteza da discursuri. Pa baza da unitate: - Un'tate natuonala da nemodificare legi pa justitie care iuropa vrea care nu se mai puoate.
Daniel Octavian Bejan alias Moshemordechai: Obiectiv, da’ de-ai nostri!
xxx Daniel Octavian Bejan alias Moshemordechai: Partidul Spulberat Definitiv Nu cred ca am vazut, in ultimii 25 de ani, un partid asediat asa cum este PSD acum.
Daniel Octavian Bejan alias Moshemordechai.ro: Fa, ma lasi sa reflexez? A fost odata ca niciodata o scarba. Si era singura la parintii sai alegatori.
Daniel Octavian Bejan alias Moshemordechai.ro:
Daniel Octavian Bejan) Nunta fara incaierare si conversatie fara injuraturi nu exista. Nu la romani. La noi si cand dai binete e musai sa slobozi o vorba de masa, altfel se cheama ca esti ori bolnav, ori grabit tare.
Daniel Octavian Bejan) Mai de-un pamplezir, mai de gura casca, ori din destoinica amoare pentru clanta licuriceasca, tot rumanul cata cu strasnic interes la caftanirea de sultan de peste Atlantic.
Daniel Octavian Bejan, alias Mordechai) Exista, la romani, o scartaita leganare intre exclamatie si lamentatie, intre ratoiala infoiata a indignarilor inoportune si lehamitea ovatiilor la bascalie.
Daniel Octavian Bejan alias Moshemordechai:Tratat de buna guvernare - Lectia 1 Incercati sa faceti un mic efort de imaginatie.
Daniel-Octavian Bejan) Dupa articolul de ieri, in care le-am rezolvat un sejur pe cinste acelor politicieni care isi trimit gura in avangarda mintii, am primit reprosul (justificat) ca am folosit un limbaj extrem de abraziv.
Daniel Octavian Bejan ) Se aseaza pe banca, alaturi de mine. Ceremonios, batranul mimeaza un inceput de reverenta, atingandu-si borul palariei cu degetele, ca un supravietuitor al erei politetii.
google-analytics.com